* TECIKE *

Cseppek a Világ Csodáiból.

 

 

s7.gif

 

korom.jpg

A Salt Lake Cityben lakó asszony 1979 óta növesztette körmeit, amelyek  egymás mellé rakva , több mint nyolc és fél méter hosszúak lennének. Leghosszabbra a jobb hüvelykujján nőtt a köröm: a "Rekordok Könyve" hitelesítő szakembereinek legutolsó, 2011 februári mérése szerint kilencven centiméter volt.

 

s7.gif

 

hosszu_haj.jpg

 A világ leghosszabb haja.
A kínai származású Tran Van Hay, aki nem hivatalosan, de az eddigi idők leghosszabb hajzuhatagával rendelkezik.
 A kínai öregúr idén februárban, 79 éves korában elhunyt, a rekordját a mai napig nem tudták megdönteni. 50 év alatt nem hivatalos állítások szerint 6,8 méteres hajhosszra tett szert.

 

s7.gif

 

piercing.jpg

A skót származású Elaine Davidson összesen 720 piercinget hord testén. illetve testében. Ezzel elnyerte a "világ legbizarrab külsejű nő" címet, valamint a Guinness Rekordok Könyvében a legtöbb piercinggel rendelkező nő címét is.

 

s7.gif

 

a_vilag_legmagasabb_embere.jpg

Az 56 éves, 2,36 méter magas hivatalos Guinness-rekorder egy 28 éves, 1,68 méter magas hölgyet vett feleségül, név szerint Hszia Su-csient. Férj és feleség között tehát csaknem 70 centiméteres magasságkülönbség van.

 

s7.gif

 

kicsi_ember.jpg

Pingping 19 éves és 73 cm magas. Igazából nem ő a Guinness Rekordok Könyve szerinti legkisebb ember, mert annak Lin Yih-Chih-t tartják, de kandidál a címre. Édesapja szerint tenyér nagyságú csecsemő volt. Valószínűsíthető, hogy osteogenesis imperfecta, egy rendellenes csontfejlődéssel járó kórkép az oka alacsonyságának.

s7.gif

 

Ha tetszett amit láttál, kérlek nyomd meg a tetszik, vagy megosztás gombot, és látogasd meg a másik weblapom az alábbi linkre kattintva.

 

  *Cilatórium* 

 

    z4da8294358dda_www.kepfeltoltes.hu_.gif

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 125
Tegnapi: 118
Heti: 243
Havi: 2 448
Össz.: 351 050

Látogatottság növelés
Oldal: LEG-LEG-LEG 2
* TECIKE * - © 2008 - 2018 - tecike.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »