* TECIKE *

Cseppek a Világ Csodáiból.

 

 

 1183642143_1__1.gif

 

Ha a Ló évében születtél, nem feledkezhetsz meg a kötelességeidről a kedvteléseid javára. Inkább próbáld meg a Kígyó időszakában összekötni a kellemest a hasznossal. Koncentrálj és legyél következetes, a szemedet egyetlen pillanatra se vedd le a célról, különösen akkor, ha szakmai vagy financiális ügyekben szeretnél egyről a kettőre jutni. Ha nincsenek ilyen ambícióid, nyugodtan lazíthatsz. Szerelmi életedben is próbálj a stabilitásra figyelni az esztelen kalandozások helyett, így nem kell tartanod a szívfájdalmaktól.

 

 

1183642143_1__1.gif

 

 
Kecske
Ha a Kecske évében születtél, és sikereket szeretnél elérni, akkor számíthatsz a támogatóidra. A családod és a barátaid mindent megtesznek, hogy a magánéletedben simán menjenek a dolgok, míg főnököd, kollégáid és szakmai támogatóid a karrieredet egyengetik. Ennyi segítség láttán azonban eszedbe se jusson hátradőlni! Ha a hozzád közel állók úgy látják, hogy nem teszel meg mindent, hogy nem vagy méltó a támogatásukra, akkor a szerencsével együtt elpártolhatnak mellőled.

 

 

1183642143_1__1.gif

 

Majom
Ha a Majom évében születtél, vége a kompromisszumok időszakának. Ha sikereket akarsz elérni szakmai és pénzügyi téren, magadra kell hallgatnod. A megérzéseid és a belső hangod most is jó tanácsokat adhatnak, de mindezeket támaszd alá kalkulációval és tervezéssel is. Legyél mindenekelőtt precíz és pontos. Ha az elveidért kell harcolnod, most diplomatikus viselkedéssel és logikus érveléssel arathatod le a babérokat és az elismerést a kitartásodért. A magánéletedben is a sarkadra kell állnod, most bátrabban kiállhatsz az igazadért, mint korábban!

 

 

1183642143_1__1.gif

 

Kakas
Ha a Kakas évében születtél, a Kígyónak köszönhetően elérheted a vágyott stabilitást és a szerencsét. Maradj továbbra is szorgalmas és állhatatos, így biztos a siker szakmai és pénzügyi téren is. A magánéletedben pedig akkor könyvelhetsz el sikereket, ha több időt töltesz a szeretteiddel, és nem engeded, hogy a családi életet megzavarják a munkahelyi feladatok. Ha hazaérsz, legyél otthon testben, szívben és lélekben is.

 

1183642143_1__1.gif

 

Kutya
Ha a Kutya évében születtél, át kell venned az evezőt és a kormányt is. A Kígyó segít, hogy vezesd a munkatársaidat, de a munkából is ki kell venned a részedet, nem elég, ha utasításokat osztogatsz. Maradj racionális, logikus, és legyenek tiszta elképzeléseid is, de élvezd az élet apró örömeit. A párkapcsolatod boldogságáért is tenned kell. Ne akard irányítani a kedvesedet, hanem válassz kompromisszumos megoldásokat, ha vitára vagy nézeteltérésre kerül sor.

 

1183642143_1__1.gif

 

Disznó
Ha a Disznó évében születtél, ne rugaszkodj el a valóságtól, gondolkodj inkább reálisan. Minden karrieredet érintő kérdésben maradj higgadt, és érvekkel támaszd alá a véleményedet. Az alaposságoddal most a szakmai ellenfeleidet és támogatóidat is meggyőzheted, hogy te vagy a megfelelő ember a nagyobb horderejű feladatokra. A magánéletedben sem lazíthatsz, szembe kell nézned olyan helyzetekkel, amelyeket csak mélységes nyugalommal tudsz kezelni. Csak így őrizheted meg a szerelmi és családi életed boldogságát, harmóniáját és békéjét.

 

1183642143_1__1.gif

 

Ha tetszett amit láttál, kérlek nyomd meg a tetszik, vagy megosztás gombot, és látogasd meg a másik weblapom az alábbi linkre kattintva.

 

  *Cilatórium* 

 

 

   z4da8294358dda_www.kepfeltoltes.hu_.gif

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 73
Tegnapi: 118
Heti: 191
Havi: 2 396
Össz.: 350 998

Látogatottság növelés
Oldal: KÍNAI ÚJ ÉV 2
* TECIKE * - © 2008 - 2018 - tecike.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »