* TECIKE *

Cseppek a Világ Csodáiból.

 

 

 1183642143_1__1.gif

 

 A kínai újév 2013. február 10-én kezdődik, de jó, ha előre tudjuk, mi vár ránk!

Patkány
Ha a Patkány évében születtél, egyféleképpen kerülheted el, hogy a feje tetejére álljanak a dolgok: ha türelmet gyakorolsz, és minden lépést alaposan megfontolsz. Ez különösen a pénzügyi dolgaidra igaz. Ugyanakkor a Kígyó jó hatással lehet rád. Ha elég alapos vagy, minden oldalról megvizsgálod az ötleteidet, mert inspirációból és ideából bőven jut neked az idén, amelyek közül a legjobbakat gondos tervezéssel hihetetlen sikerre is viheted. A szerelmi életedben hatalmas meglepetés vár, egészen új érzelmi és érzéki dimenziók nyílhatnak meg előtted régi vagy új párod mellett.

 

 

1183642143_1__1.gif

 
Bivaly
Ha a Bivaly évében születtél, fel kell készülnöd a hegymenetre. Ha hegymászó vagy, ha nem, élvezni fogod a Kígyó évét. Különösen a karriered szárnyalhat. Kiváló kapcsolatokat köthetsz, a főnökeid és a kollégáid elismerik a munkádat és a képességeidet, és stabilizálódhat az anyagi helyzeted. De kockáztatnod kell! Az idén válaszd a szokatlan és az őrült dolgokat a hagyományos helyett. Ugyanígy a szerelmi életed is meglepő újdonságokat tartogathat, ha elég bátor vagy váltani és változtatni az élet berögzült menetén.

 

 1183642143_1__1.gif

 
Tigris
Ha a Tigris évében születtél, komótosan, de annál intenzívebben történnek veled a jó dolgok. Igen, a Kígyó évében neked sem árt türelmesebbnek lenned. Közhely ugyan, de lassú víz partot mos. Míg a Sárkány évében hatalmas lehetőségeket kaptál a sorstól, most a sikereidet kell megerősítened. Csak semmi hirtelen mozdulat, semmi meggondolatlan tett. Haladj mindig a tavaly kitaposott ösvényen, most már nem térhetsz le róla. Ha túl nagy kockázatot vállalsz, könnyen elveszthetsz mindent, amit eddig a magánéletben és a szakmai szamárlétrán elértél.

 

1183642143_1__1.gif


Nyúl
Ha a Nyúl évében születtél, pazar időszakra számíthatsz a Kígyónak hála. Előléptetés, saját vállalkozás indítása, pénzügyi nyereség, családi boldogság, gyermekáldás - ez vár rád 2013-ban. Ha összeszeded a bátorságodat, és mersz az első sorba állni, új szerelem, új munkahely, új vállalkozás és rengeteg pénz lehet a jutalmad. A kényelmet és a megszokásokat persze nehéz a hátad mögött hagyni, de talán soha nem lesz ilyen kedvező a helyzeted, hogy egy kis merészséggel megválthasd a világot!

 

1183642143_1__1.gif

 
Sárkány
Ha a Sárkány évében születtél, igazán irigylésre méltóan alakulhat számodra a Kígyó időszaka. Olyannyira, hogy irigyeid sem lesznek, hiszen megérdemled a sikereket! A Sárkány évében felvett tempód lendülete ebben az évben is ki fog tartani, ha nem elégszel meg az eredményeiddel, hanem igenis a csúcsra törsz. A vakmerőség azonban nem biztos, hogy kifizetődik, így a realitások talajáról ne rugaszkodj el, maximum csak egy kicsit. Ugyanez vonatkozik a magánéletedre is, minden rendben lesz, hacsak nem kezdesz kalandokba, a félrelépés ugyanis most biztosan kiderül!

 

 1183642143_1__1.gif


Kígyó
Ha a Kígyó évében születtél, 2013 igazán a te éved lesz. Szakmai és pénzügyi téren nem kockáztathatsz, ha csak egy kevés esély van a győzelemre. Inkább tervezz, szervezz, járj utána mindennek, fontolj meg alaposan minden lépést, és akkor siker koronázza az erőfeszítéseidet. A magánéletedben ezzel szemben nyugodtan legyél aktívabb, a kedvesed meghálálja a figyelmet és a törődést. Ha pedig még nincs párod, fektess több energiát a nagy Ő megtalálásába.

 

 1183642143_1__1.gif

 

Ha tetszett amit láttál, kérlek nyomd meg a tetszik, vagy megosztás gombot, és látogasd meg a másik weblapom az alábbi linkre kattintva. Ott is találsz érdekes dolgokat.

 

*Tecike*

 

 z4da8294358dda_www.kepfeltoltes.hu_.gif

 

  

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 81
Tegnapi: 118
Heti: 199
Havi: 2 404
Össz.: 351 006

Látogatottság növelés
Oldal: KÍNAI ÚJ ÉV 1
* TECIKE * - © 2008 - 2018 - tecike.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »